Waarom doen wij alles online? 

Het gehele proces van idee tot het verkrijgen van de vergunning met Spijkerkoppen gebeurt online. Dit doen wij door gebruikte maken van de chatfunctie, via e-mail of telefonie. Wil je ons in het “echt” zien dan kan dat via FaceTime of Skype. 

Waarom alles online?

In de huidige bouwwereld is het gebruikelijk dat er iemand langs komt om samen met jou rond de tafel te zitten om de verbouwingsplannen door te spreken. Tegenwoordig hebben we allemaal handige tools als telefoons, tablet en laptops die het ideaal maken om afspraken op afstand te maken. Waarom zouden we deze dan ook niet inzetten? De online wereld zorgt er voor dat we makkelijk met elkaar in contact kunnen komen en je niet thuis hoeft te zijn om met een Spijkerkop te kletsen.

Maar jullie krijgen hierdoor toch geen goede indruk van de woning?

Een uitbouw of verbouwing is geen kleine investering en deze moet toch goed passen bij jouw persoonlijkheid, wensen en de huidige bouwstijl. Met Skype en FaceTime kun je elkaar nog net de hand niet schudden maar je kunt op deze manier elkaar goed leren kennen. Doordat wij de woning niet hebben gezien betekent het niet dat we de woning niet begrijpen en er geen gevoel bij krijgen. Met behulp van de archieftekeningen, foto's, wensen en een tour door woning via Skype samen met jou leren we de woning goed kennen. Met al deze informatie kunnen we vanuit een "online wereld" samen tot een gewenst ontwerp komen voor jou uitbouw, aanbouw of verbouwing.
× Kunnen we je helpen?