Hoe maak ik een persoonlijk gedeeld
Pinterest bord aan?

Pinterest is een digitale prikbord waar je inspirerende foto's en plaatjes kunt opslaan, ook wel pinnen. Dit is een ideale omgeving om voor je uitbouw, verbouwing, opbouw of aanbouw inspiratie op te doen. Door deze op een persoonlijk bord te pinnen kun je zelf al een collage of moodboard maken van de stijlen die jij het liefst ziet terug komen in het ontwerp.

Waarom een gedeeld bord met Spijkerkoppen?

Door een gedeeld bord te maken met het account van Spijkerkoppen kunnen we beide inspirerende beelden delen in één omgeving. Doordat we met jouw wensen ook gaan zoeken op Pinterest komen we samen tot een gewenst moodboard aan afbeeldingen die jij misschien zelf niet eens had gevonden. Door middel van alle pins voor bijv. "jaren 30 stijl uitbouw" hebben we een goede uitgangsbasis gecreëerd voor het starten van het schetsontwerp. Daarnaast is het erg waardevol voor andere bezoekers om de eerder gemaakte borden als bron te gebruiken voor hun mogelijke verbouwing.

Hoe maken we een gedeeld Pinterest bord?

Zodra jij graag met een ons een gedeeld moodboard wil maken zal Spijkerkoppen je uitnodigen via Pinterest. Je krijgt dan op jouw account een uitnodiging, wanneer deze is geaccepteerd zitten we samen in een bord en kunnen we starten met pinnen. 

Heb je al een bord op Pinterest? Geen probleem.

Wanneer jij al zelf bent begonnen met het samenstellen van een bord op Pinterest kun je deze ook met ons delen. Hiervoor hoef je alleen maar de link van het bord door te sturen via de mail en wij kunnen meekijken met al jouw inspirerende beelden.
× Kunnen we je helpen?